Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

De meerderheid van de aandelen Huitink Staalbouw-Oldenzaal (“Huitink”), gevestigd in Oldenzaal, is in oktober 2020 overgenomen door StM Invest en Huko Metaal. Oud eigenaar dhr. Borgerink blijft nog gedeeltelijk als aandeelhouder betrokken.

Huitink biedt oplossingen op het gebied van staalbouw voor machine- en apparatenbouw voor uiteenlopende (productie) sectoren. Het diensten- en productenaanbod bestaat hoofdzakelijk uit het ontwerpen en produceren van verschillende onderdelen voor industriële machines en installaties. Staalbouw Huitink is met name gespecialiseerd in het lassen van messing en onderscheidt zich middels een hoge mate van vakkennis en een goede reputatie als zijnde betrouwbare partner.

Na ruim 23 jaar eigenaar te zijn geweest van de onderneming, was het moment voor dhr. Borgerink aangebroken om het aandeelhouderschap gedeeltelijk over te dragen. Dhr. Borgerink zal binnen Huitink werkzaam blijven en blijft betrokken als minderheidsaandeelhouder.

Huko Metaal is geen onbekende voor dhr. Borgerink. De eigenaren betreffen voormalige werknemers van Staalbouw Huitink. Huko Metaal is opgericht in 2013 en is eveneens gespecialiseerd in machine- en apparatenbouw voor diverse bedrijfstakken. Beide ondernemingen kennen al een goede onderlinge samenwerking. StM Invest is als investeerder betrokken bij deze overname. De eigenaren van StM Invest, de heren Paus en Mollink, zijn eveneens geen onbekenden in de sector. Dhr. Mollink is tevens eigenaar van RM Precision te Nijverdal, toeleverancier van hoogwaardige draai- en freesdelen voor de high-tech industrie.

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur namens Hans Borgerink. Wij zijn op zoek gegaan naar een geschikte overnamepartij(en). Vervolgens is de verdere effectuering, structurering en daadwerkelijke overdracht gegeven.

Betrokken partijen

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×