Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Valley
ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het overnametraject werden de eigenaren van @Valley, Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert, bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

@Valley is opgericht in 2003 en biedt verscheidene ICT diensten aan het MKB. Sinds haar oprichting is @Valley uitgegroeid tot een sterke speler op ICT gebied, waaronder managed services.

Solimas
Solimas is een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van ICT. De Solimas Groep is gevestigd in Nederland met diverse regionale kantoren. Binnen de Solimas Groep is @Valley in staat om een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie.

Factor Bedrijfsovernames trad het overnametraject op als adviseur van @Valley. De werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere het voeren van de onderhandelingen en het begeleiden en coördineren van het due diligence onderzoek, de juridische afronding en de begeleiding bij de notariële overdracht.

Ton van der Tuijn omschrijft zijn persoonlijke ervaring met Factor Bedrijfsovernames als volgt:

“Een bedrijfsovername is topsport”

Betrokken partijen

Solimas Groep
Bargelaan 200
2333 CW
Leiden

@Valley
Oude Middenweg 17
2491 AC
Den Haag

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Nuts Groep neemt Robin Mobile over

Valley ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het [...]

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×