Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Print.com is door de overname van Brezo en TMB Print & Sign (samen met Kampert-Nauta) in een kort tijdsbestek getransformeerd van startende online drukker naar een partij met een state of the art online tool en een dito productieapparaat. Door deze overnames kunnen de processen en het assortiment verder geoptimaliseerd worden, resulterende in scherpe condities en een verdere verkorting (flexibilisering) van de levertijden, kortom meer gemak en betere kwaliteit voor de klant. Factor Bedrijfsovernames heeft Print.com geadviseerd bij deze overnames.

De overnames komen tot stand in een hoog competitieve markt waarin schaalgrootte en leverbetrouwbaarheid cruciaal is. Met de overnames transformeert Print.com in één stap van online drukker naar totaal druk- en printpartner. Vanuit deze overnames en de nauwe partnerships met overige leveranciers is de basis voor een sterke groei in en buiten Nederland gelegd.

Zowel Brezo als TMB Print & Sign zullen beide vanuit hun huidige locaties in Kampen en Schijndel en onder eigen merknaam in de markt actief blijven. Beide bedrijven hebben een zeer goede reputatie binnen hun marktgebied, waarbij ze bekend staan om kernwaarden als hoge productkwaliteit, servicegerichtheid en leverbetrouwbaarheid. De locaties zijn bovendien vanuit logistiek oogpunt (dicht bij logistieke hubs), van groot belang voor een korte levertijd.

Marco Aarnink, eigenaar Print.com: “De overname van Brezo en TMB Print & Sign zorgt, naast de reeds bestaande leveranciers van Print.com, voor een verdere aanvulling op het aanbod van bijzondere producten en materialen. De eigen productiefaciliteiten zorgen voor extra flexibiliteit en een nog hogere mate van  leverbetrouwbaarheid. Doordat de productielocaties in Kampen (Brezo) en Schijndel (TMB) dicht bij de logistieke hubs van de logistieke partners gevestigd zijn, kunnen de aanleverdeadlines verder geoptimaliseerd worden, hetgeen van cruciaal belang is in de online markt.”

Over Print.com
Print.com (www.print.com) is in 2017 opgericht door Marco Aarnink, nadat hij de domeinnaam print.com had gekocht. Na ruim een jaar ontwikkelen is eind 2018 de gesloten webapplicatie live gegaan waar een selecte groep van professionals in 2 stappen print, sign en large format kan bestellen. Inmiddels zijn ruim 30 medewerkers werkzaam bij Print.com. Bij de overnames is Print.com geadviseerd door Factor Bedrijfsovernames.

Over Brezo
Brezo, in de markt en online vooral bekend als www.shirts-bedrukken.nl,is gespecialiseerd in het bedrukken van T-shirts, polo’s, truien en andere promotionele producten met logo of afbeelding. Brezo is gevestigd in Kampen, van waaruit alle textielbedrukking plaatsvindt. De vorige eigenaar, dhr. De Zoete, ziet in Print.com de ideale overnamekandidaat van waaruit Brezo aangesloten wordt op een sterk groeiende onderneming en een bloeiend platform. Waardevolle ingrediënten om Brezo in een volgende fase van haar bestaan te brengen en voor dhr. De Zoete de mogelijkheid om zich op andere zaken te gaan richten.

Betrokken partijen

Print.com
Maagdenburgstraat 24
7421 ZC
Deventer

Brezo
Haatlanderdijk 22
8263 AR
Kampen

TMB Print & Sign
Rooiseheide 3
5481 SG
Schijndel

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×