Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Nuts Groep neemt mobiele telecomprovider Robin Mobile over van investeringsmaatschappij Ramphastos Investments en oprichter / CEO Wilfred Rottier. De overname draagt bij aan de strategie van Nuts Groep om haar producten- en dienstenportfolio te verbreden. Robin Mobile is in het gehele overnametraject begeleid door Factor Bedrijfsovernames.

Robin Mobile is in 2013 opgericht door Wilfred Rottier. De onderneming heeft naam gemaakt door als eerste SIM-only aanbieder een ‘onbeperkt’ aanbod te introduceren waarbij klanten voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal belminuten, sms’jes en MB’s krijgen. Robin Mobile is de afgelopen jaren snel gegroeid, mede dankzij de participatie van Ramphastos Investments in 2014.

De Nuts Groep is gestart als energieleverancier, maar levert inmiddels ook televisie, internet en vaste telefoniediensten. Het bedrijf bedient met de merken ‘Budget Energie’, ‘NLE’ en het Belgische ‘Elegant’ zo’n 800.000 klanten in de Benelux. Middels de overname van Robin Mobile wordt het portfolio verbreed met mobiele telefonie.

Wilfred Rottier, oprichter en CEO van Robin Mobile: “Robin Mobile en Nuts Groep hebben hetzelfde DNA. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze overname een hele mooie stap is voor zowel de klanten als de medewerkers van Robin Mobile. Door de voorgenomen uitbreiding van diensten zal Robin Mobile als onderdeel van Nuts Groep haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur van Robin Mobile.

Betrokken partijen

Robin Mobile

Ramphastos Investments

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×