Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

De Moekotte Groep heeft TecT Contracting & Engineering uit Hengelo overgenomen. Moekotte heeft vestigingen in Enschede, Apeldoorn, Veendam en Münster en voegt hier nu Hengelo aan toe. TecT Contracting & Engineering is tijdens het gehele proces begeleid door Factor Bedrijfsovernames.

De Moekotte Groep is al ruim 50 jaar succesvol actief in een drietal divisies: water & infra, industry en buildings. Binnen deze divisies bieden ze totaaloplossingen aan op gebied van elektrotechnische en werktuigkundige installaties en de industriële- en procesautomatisering.

TecT Contracting & Engineering is specialist in projectmatige aanpak en detachering in de industrie en installatietechniek. Naast de diverse specialismes voert TecT ook turn-key projecten uit op het gebied van industriële automatisering. Met name deze laatst genoemde activiteiten sluiten nauw aan bij de activiteiten van de Moekotte Groep. De doelstelling is dan ook deze samen verder uit te breiden.

De Moekotte Groep versterkt met de overname van TecT voornamelijk haar positie op het gebied van hard- en softwareengineering. Door het samengaan van beide bedrijven bedienen ze bestaande en nieuwe relaties nog beter.

Beide partijen vullen elkaar in meerdere marktsegmenten aan. Zowel TecT als de Moekotte Groep beschikken over een ruim portfolio. Samenwerken deden ze vaker, waardoor al duidelijk werd dat de interne bedrijfsculturen goed bij elkaar passen.

De heren Smitshoek en Wiefferink omschrijven hun persoonlijke ervaring met Factor als volgt:

“Factor is voor TecT een no-nonsense bemiddelaar geweest. De kenmerken die wij hebben ondervonden om te komen tot een succesvolle overname zijn: goede kennis van onze markt, uitstekende inleving, grondige aanpak en een geweldige vastlegging van de afspraken. Wij vinden Factor een organisatie die vanaf dag een mee gedacht heeft en uitgevoerd heeft wat we verwacht hadden.”

Betrokken partijen

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×