Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Vrieservice is overgenomen door Yes Telecom, een zelfstandige dochteronderneming van KPN in de zakelijke markt. Vrieservice is een zelfstandige service provider voor mobiele en vaste communicatie, gevestigd in Drachten. Gedurende het gehele overnametraject werd de eigenaar van Vrieservice, Alexander de Vries, bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

Met de acquisitie versterkt Yes Telecom haar positie in de MKB-markt, vooral in Noord-Nederland. Vrieservice is al 15 jaar actief en zal verder gaan onder de merknaam Yes Telecom. Beide ondernemingen zullen elkaar verder ondersteunen en aanvullen in het bedienen van de zakelijke telecom klant, onder meer via vernieuwende productcombinaties.

Het bundelen van krachten zal versterkt worden doordat Vrieservice en Yes Telecom op elkaar lijken in werkwijze, klantbenadering en focus. Beide organisaties zijn zeer betrokken bij ondernemend Nederland en bieden maatwerk-oplossingen die passen bij het MKB. Door de omvang kan er snel geschakeld worden en een hoog serviceniveau worden geboden. De vestiging in Drachten zal gehandhaafd blijven voor ondersteuning van Business Partners en klanten, stelt Lothar Steegstra, Algemeen Directeur Yes Telecom.

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur van Alexander de Vries, eigenaar van Vrieservice. De werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere de waardebepaling van Vrieservice, het opstellen van een informatiememorandum, het benaderen van partijen en het voeren van onderhandelingen alsmede het begeleiden en coördineren van het due diligence onderzoek en de juridische afronding, tot aan de overdracht bij de notaris.

Alexander de Vries omschrijft zijn persoonlijke ervaring met Factor Bedrijfsovernames als volgt:

“De dienstverlening van Factor was voor mij: scherp en helder, kort op de bal en persoonlijk betrokken. Factor zorgt ook voor een goede vertrouwensrelatie met de kopende partij, waardoor er gedurende het overnametraject heen en weer een goede verstandhouding ontstaat. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere ondernemers!”

Betrokken partijen

Vrieservice
Nipkowlaan 18
9207 JA
Drachten

Yes Telecom
Pastoriestraat 45
7551 DJ
Hengelo

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Nuts Groep neemt Robin Mobile over

Valley ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het [...]

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×