Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Middels een strategische overname is Alectryon, producent en leverancier van energie-monitoringsystemen, overgenomen door I-Real. Met ingang van 1 maart jl. zijn de activiteiten van de ondernemingen samengevoegd. Factor Bedrijfsovernames heeft de eigenaar van Alectryon begeleid gedurende het verkooptraject.

Alectryon is al meer dan 20 jaar actief in de markt van de energiemonitoring. De onderneming levert onder eigen merknaam dataloggers en aanverwante apparatuur, waaronder meters, stroomtrafo’s, alarmmelders, instrumentatie en motorprotectie. De onderneming heeft een divers klantportfolio dat is gevestigd in Nederland en West-Europa.

Vanwege leeftijdsoverwegingen heeft de eigenaar van Alectryon Factor Bedrijfsovernames benaderd om een geschikte overnamekandidaat te vinden voor zijn onderneming. In I-Real is de juiste overnamekandidaat gevonden, waarmee ondersteuning van de huidige installed base van Alectryon is gewaarborgd.

I-Real, gevestigd in Terborg, is een software- en besturingstechniek ontwikkelaar en levert systemen waarmee real-time informatie beschikbaar wordt voor het beheer van objecten en installaties. De onderneming biedt totaaloplossingen ten behoeve van waterbeheer, energie- vastgoed- en verkeersmanagement. Het klantenbestand en de productportfolio van Alectryon zijn daarnaast een aanvulling op de activiteiten van I-Real.

De werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere het opstellen van een informatiememorandum, het actief benaderen van mogelijk geïnteresseerde partijen en het begeleiden en coördineren van de juridische afronding.

Betrokken partijen

Alectryon
Diamantstraat 26
7554 TA
Hengelo

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Nuts Groep neemt Robin Mobile over

Valley ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het [...]

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×