Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Effect Personeelsdiensten uit Oldenzaal, specialist in het bemiddelen van vaklieden, is overgenomen door Accent Covebo Group, een uitzendbureau uit Nijkerk met zo’n 5000 uitzendmedewerkers in de Bouw, Techniek, Productie en Logistiek. Gezamenlijk versterken de bedrijven zo hun positie in de sectoren Bouw en Techniek. Gedurende het gehele overnametraject werden de eigenaren van Effect Personeelsdiensten, Rick Scholten en Dennis Ikink, bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

Effect Personeelsdiensten is in 2009 opgericht door Dennis Ikink en Rick Scholten. Sindsdien is Effect uitgegroeid tot een sterke regionale speler met dagelijks circa 350 Nederlandse vaklieden aan het werk in de bouw en techniek. Met een compact team van 10 interne medewerkers wordt vanuit Oldenzaal de operatie aangestuurd. Net als Covebo draagt ook Effect ondernemerschap hoog in het vaandel tijdens het dagelijks handelen. “Met een persoonlijke en professionele benadering van zowel organisaties als kandidaten, is Effect in staat geweest een sterke groei en winstgevendheid te realiseren.

Langdurige relaties met klant en medewerker liggen aan de basis van dit succes,” zegt Henk Buitink, CEO van Accent Covebo. “Door de samenwerking met Covebo kan Effect nu dadelijk gebruik maken van ons internationale wervingsnetwerk én van de diensten van ons support center. De overname is een nieuwe stap om onze ambitie waar te maken om tegen 2021 dagelijks 2.500 vaklui in bouw en techniek aan het werk te zetten. ” Dennis Ikink en Rick Scholten, de oprichters van Effect,  blijven aan in hun huidige rol van directie en gaan in samenwerking met Accent Covebo Group hun ambitie van verdere groei en professionalisering verwezenlijken.

Als gevolg van de krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt hebben de oprichters van Effect de ambitie uitgesproken om ook Europese vakkrachten te willen bemiddelen om toekomstige groei te waarborgen. Tevens is de organisatie na bijna 9 jaren van stevige groei klaar voor de volgende stap. Effect zal als een zelfstandige en zelfsturende vestiging blijven opereren.

Rick Scholten en Dennis Ikink beschrijven hun persoonlijke ervaring met Factor Bedrijfsovernames als volgt:

“Factor bedrijfsovernames heeft ons op een zeer professionele manier begeleid met de verkoop van ons bedrijf. Wij willen de samenwerking als zeer betrokken, met het juiste gevoel voor empathie omschrijven. Vanaf het begin tot einde hebben we een erg goede vertrouwensband kunnen opbouwen, wat naar onze visie essentieel is om het traject tot een succesvol einde te brengen. Kortom: wij zijn zeer tevreden en wij bevelen Factor zeker aan bij andere ondernemers.”

Betrokken partijen

Effect Personeelsdiensten
Münsterstraat 17
7575 ED
Oldenzaal

Accent Covebo Group
Weijinksweg 23
7558 PL
Hengelo

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Nuts Groep neemt Robin Mobile over

Valley ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het [...]

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×