Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Investeringsmaatschappij Antea heeft een meerderheidsbelang van 60% genomen in Working Spirit ICT. Working Spirit ICT is actief als detacheerder en opleider van ICT professionals. De participatie door Antea draagt bij aan de verdere groeiambitie van Working Spirit ICT. Working Spirit ICT is in het gehele overnametraject begeleid door Factor Bedrijfsovernames.

Working Spirit ICT detacheert ICT professionals op het gebied van software ontwikkeling (.Net en Java) en IT infrastructuur. Daarnaast houdt Working Spirit ICT zich bezig met het opleiden en omscholen naar ICT professional (‘Working Spirit Academy’). Middels de Academy biedt Working Spirit ICT een oplossing voor de ontstane krapte op de markt aan ICT-professionals.

De afgelopen jaren heeft Working Spirit ICT een forse groei gerealiseerd en momenteel is het aantal gedetacheerde ICT-professionals groeiende. Antea kan bijdragen aan de verdere groei voor de komende jaren.

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur van Working Spirit ICT. De werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere de waardebepaling, het opstellen van een informatiememorandum, het benaderen van partijen en het voeren van onderhandelingen alsmede het begeleiden en coördineren van het due diligence onderzoek en de juridische afronding, tot aan de overdracht bij de notaris.

Richard Oosterhuis omschrijft zijn persoonlijke ervaring met Factor Bedrijfsovernames als volgt:

“De dienstverlening van Factor was voor mij open en transparant. Factor zorgt voor een goede relatie met de kopende partij en alle betrokken adviseurs, waardoor er gedurende het overnametraject heen en weer een goede verstandhouding en vertrouwen ontstaat.”

Betrokken partijen

Working Spirit ICT
Keulenstraat 11
7418 ET
Deventer

Antea
Zutphenseweg 31-D
7418 AH
Deventer

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Nuts Groep neemt Robin Mobile over

Valley ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het [...]

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMeest recente transacties
×