Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
HomeTeamDrs. Waldo Zuiderveld RV
Drs. Waldo Zuiderveld RV

Waldo Zuiderveld studeerde Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en Bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode (richting Financieel Management). Vanaf 2005 treedt hij in dienst bij een landelijk opererend advieskantoor voor fusies & overnames. Parallel hieraan heeft hij de opleiding Business Valuation aan de RSM Erasmus Universiteit succesvol afgerond en is hij ingeschreven bij Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming (SWBO).

Begin 2012 startte Waldo Zuiderveld, gezamenlijk met Bas Brusche, bij Factor Bedrijfsovernames: een kleinere organisatie met een grotere uitdaging. De afgelopen jaren is Waldo als respectievelijk adviseur en projectleider betrokken geweest bij meer dan 60 koop- en verkooptransacties in de meest uiteenlopende branches.

Emoties bij overdracht van ondernemingen

“In het bedrijfsovername vak is ieder overnametraject uniek. Zeker binnen de mid-market speelt de emotie vaak een belangrijke rol bij het tot stand brengen van de transactie. Het intensieve overnametraject gezamenlijk met de emotioneel betrokken opdrachtgever tot een succesvol einde brengen vind ik een ambacht en fantastisch om te begeleiden.”

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen u×