Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
HomeTeamJoris de Wringer MBV
Joris de Wringer MBV

Na een carrière van 9 jaar binnen de financiële dienstverlening besloot Joris de Wringer in 2000 te starten als zelfstandig adviseur op het gebied van fusies en overnames. Tot 2006 begeleidde hij met name in opdracht van DGA’s koop- en verkooptransacties in diverse sectoren. Tussen 2006 en 2015 heeft hij zijn focus volledig gericht op transacties die tot stand kwamen via private equity.

Op dit moment is hij naast zijn advies werkzaamheden voor Factor als vaste corporate finance adviseur verbonden aan een internationaal opererende Nederlandse onderneming die actief is binnen de procestechnologie. Naast zijn studie Bedrijfseconomie en Recht aan de Hoge Economische School te Rotterdam heeft hij aan de Tias School for Business and Society de Executive Master Business Valuation succesvol afgerond.

Advies durven vragen

“De kracht van een bovengemiddelde ondernemer zit hem onder meer in de kracht om advies te durven vragen. Een succesvolle strategie bestaat uit het aanbrengen van focus door bedrijfsactiviteiten te vermijden of te stoppen. De beste ondernemers begrijpen dat en onderscheiden zich hiermee dagelijks in hun markt.

In koop- en verkooptrajecten zijn het ook de beste ondernemers die ervoor kiezen om focus te behouden op hun eigen bedrijfsvoering. Zij roepen dan ondersteuning in van gespecialiseerde adviseurs zoals Factor, waar hoogwaardige kennis en ervaring samen komen.”

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen u×