Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
HomeTeamDrs. Jeroen Vercauteren
Jeroen Vercauteren

Jeroen Vercauteren heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van fusie en overnamebegeleiding en -advisering bij familiebedrijven. Na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is hij als managing partner betrokken geweest bij het uitbouwen van de M&A tak van Troostwijk tot een landelijke opererend kantoor actief in het gehele MKB. De laatste 5 jaar was hij actief als partner bij Introman Corporate Finance.

Jeroen focust zich altijd op een win-win situatie voor beide partijen, waarbij de balans van emotie en zakelijkheid gevonden moet worden. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij vele transacties tot een succesvol einde weten te brengen, zowel op het gebied van aan- en verkoop als bij (gespecialiseerde) adviestrajecten zoals financiering en waardebepaling.

Als adviseur is hij tevens betrokken bij verschillende startup en scaleup bedrijven waar hij met zijn M&A kennis en een groot netwerk van (in)formele investeerders een toegevoegde waarde kan zijn voor veel bedrijven die verder willen groeien cq een (financiële) partner zoeken.

Na een hernieuwde kennismaking met oud-collega Marnix Messersmid, al actief bij Factor Bedrijfsovernames, werd het plan opgevat om vanuit kantoor Rotterdam, dat zicht focust op het bedienen van klanten in (noord en zuid) west-Nederland, de kennis, het netwerk en de expertise te bundelen.

In Factor Bedrijfsovernames heeft Jeroen een goede sparring (partner) gevonden om zowel zijn persoonlijke als zakelijke ambities verder in te vullen. Beide netwerken sluiten goed bij elkaar aan en zullen tot een duidelijke meerwaarde leidden voor de cliënten van Factor.

Overnames zijn maatwerk

“Ieder overnameproces is maatwerk en benodigd gerichte expertise voor het bereiken van succes. Het faciliteren van dit succes is mijn rol en uitdaging. Dit betekent niet alleen het adviseren van en het meedenken met de klant maar ook zeker oog hebben voor de doelstellingen van de tegenpartij. Het managen van verwachtingen (en de daarbij horende emoties) van alle partijen is hierbij een cruciaal onderdeel.”

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen u×