Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
HomeTeamEd Bergsma
Ed Bergsma

Ed Bergsma was tijdens zijn 24 jarige bank carrière bij ABN AMRO in verschillende functies betrokken bij diverse overnametrajecten. Hij heeft zowel bij Private Banking als bij de Zakelijke divisie zijn sporen verdiend. Door zijn jarenlange bankervaring en zijn relaties met ondernemers heeft hij meegemaakt dat bij het aan- en/of verkopen van een bedrijf regelmatig veel emotie komt kijken. In die tijd heeft hij ervaren dat die ondernemers die tijdens dit traject een adviseur in de hand namen, mede vanwege die emotie, het proces rationeler konden beoordelen en uiteindelijk de beste resultaten behaalden.

Na zijn vertrek bij ABN AMRO eind 2015 heeft hij in diverse MKB bedrijven interim opdrachten gedaan om zo ervaring op te doen ‘aan de andere kant van de tafel’.
Sinds maart 2017 is Ed werkzaam binnen Factor en houdt zich voornamelijk bezig met de financieringsbegeleiding van de transactie, maar ook met andere zakelijke financieringsvraagstukken en begeleiding hiervan met diverse financieringspartijen. Ed vindt het interessant om nu na 24 jaar bankervaring aan de kant van de ondernemer te staan en hem bij te staan in het financieringstraject naar de bank of andere kredietverstrekkende instelling.

Creativiteit is cruciaal

“ Een goede financieringsoplossing is bepalend voor het voortbestaan van je onderneming. Banken hebben de afgelopen jaren hun kredietbeleid steeds verder aangescherpt, maar tegelijkertijd dienen zich nieuwe financieringsinitiatieven aan. Door deze slim te combineren, wordt die grote aankoop ineens toch mogelijk.”

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen u×