Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
HomeTeamDrs. Bas Brusche
Drs. Bas Brusche

Bas Brusche is na een professionele schaatscarrière in 2004 in dienst getreden bij een landelijk opererend advieskantoor voor fusies en overnames in het MKB. Parallel hieraan heeft hij eerst HBO Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool Enschede en daarna de avondopleiding Drs. Bedrijfskunde aan de RSM Erasmus Universiteit met als specialisatie Financieel Management succesvol afgerond.

Begin 2012 startte Bas Brusche bij Factor Bedrijfsovernames: een kleinere organisatie met een grotere uitdaging. De afgelopen jaren is Bas als respectievelijk adviseur en projectleider betrokken geweest bij meer dan 60 koop- en verkooptransacties in de meest uiteenlopende branches.

Een bedrijfsovername is topsport

“De dynamiek van een overnameproces is vergelijkbaar met topsport. De voorbereiding op de race in de vorm van analyses, het snappen van de onderneming en u als ondernemer, weten waar het binnen de onderneming om draait en oog voor detail zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Maar ook de ultieme krachtsinspanning in de vorm van hectische onderhandelingen, waarbij op het scherpst van de snede wordt ‘gestreden’ om het hoogst haalbare.

Het einddoel blijft altijd het realiseren van een topprestatie. Alle voorbereiding, kennis en energie moet worden ingezet voor de ‘perfecte race’. U als ondernemer kunt toch slechts genoegen nemen met de hoogste trede op het podium, de meest optimale overnametransactie. Juist deze dynamiek maakt dat het bedrijfsovernamevak mij dag in dag uit prikkelt.”

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen u×