Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

De E. van Wijk Group heeft logistieke dienstverlener de Twentepoort Groep overgenomen. Middels de overname van de Twentepoort Groep is de E. van Wijk Group voornemens haar logistieke dienstverlening naar Centraal- en Oost-Europa verder uit te breiden. Gedurende het gehele overnametraject werden de eigenaren van de Twentepoort Groep, Martin Noeverman en Arno Brokelman, bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

De Twentepoort Groep, bestaande uit Twentepoort Logistiek, Twentrex, Cargorilla Logistics en TwenPack, is actief in de logistieke sector. Twentepoort Logistiek, Twentrex en Cargorilla Logistics betreffen internationale expediteurs met ieder een eigen specialisme en (klant)focus. Via TwenPack biedt de Twentepoort Groep e-fulfilment diensten aan.

De logistieke dienstverlener E. van Wijk Group beschikt over vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen. De E. van Wijk Group verzorgt, met een vloot van meer dan 300 vrachtwagens, vervoer binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS landen. Het portfolio bestaat tevens uit warehousing, crossdocking, groupage vervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices.

Martin Noeverman, één van de oprichters en vertrekkende eigenaren van de Twentepoort Groep: “Van Wijk is een ervaren logistieke specialist die dezelfde kwaliteit en servicegerichtheid nastreeft als de Twentepoort Groep. Bovendien sluiten de activiteiten van de Twentepoort Groep naadloos aan bij de logistieke activiteiten van Van Wijk.”

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur van de Twentepoort Groep.

Betrokken partijen

Twentepoort Groep
Vijverweg 2-5
7641 LH
Wierden

E. van Wijk Group
Expeditiestraat 14
4283 JG
Giessen

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMost Recent Projects
×