Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Proactive dealmakers
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht
Actief & resultaatgericht

Corné Pauwels heeft per 4 december Adcase uit Oldenzaal en Utrecht en deelneming CAS Zorgaccountants te Bilthoven overgenomen middels een Management Buy In (MBI).

Adcase is een specialist op het ondersteunen van zorg- en welzijnsorganisaties in hun bedrijfsvoering. In regionale teams met landelijke dekking levert Adcase (www.adcase.nl) duurzaam een hoge mate van kwaliteit. In de zorg- en welzijnssector is een continu veranderende regelgeving en eisen van buitenaf van toepassing. Adcase acteert, integreert en stroomlijnt deze continue veranderingen bij haar opdrachtgevers. Dit zorgt voor continuïteit en rust binnen de organisaties en het personeel. Dagelijks werken ruim veertig collega’s aan ontzorging en oplossingen die ondernemingen vooruithelpen.

Na ruim tien jaar Adcase, voelden oprichters Arjan Rosens en Raymond Meijer de behoefte de met zorg opgebouwde onderneming over te dragen om een volgende fase van groei in te gaan. In Corné Pauwels is deze opvolger gevonden. Met jarenlange ervaring in de dienstverlening in diverse functies, is Corné de opvolger die de onderneming zal voortzetten en verder zal door ontwikkelen met behoud van de cultuur en werkwijze waar Adcase zich de afgelopen jaren sterk voor heeft gemaakt. Vanwege de goede klik en prettige samenwerking zullen Arjan Rosens en Raymond Meijer de komende jaren werkzaam en sterk betrokken blijven bij Adcase.

Factor Bedrijfsovernames trad het gehele overnametraject op als adviseur namens Corné Pauwels. Vanuit een eerste kennismaking zijn de hoofdlijnen van de overname en samenwerking vastgelegd. Vervolgens is de verdere effectuering en structurering van de beoogde overname vorm gegeven. De werkzaamheden bestonden hierbij uit het coördineren en bewaken van het overnameproces, het stroomlijnen van de wensen en verwachtingen, de uitwerking van de beoogde constructie en samenwerking, het uitwerken van de contractuele afspraken en de coördinatie van de notariële aandelenoverdracht.

Corné Pauwels inzake de samenwerking met Factor: “Ik kijk terug op een intensief en mooi proces waarbij de adviseurs van Factor goed oog hadden voor zakelijke en menselijke belangen gedurende het overnameproces. Er was een goede klik met de adviseurs, ze waren betrokken en namen de regie waar nodig. Dit leidde uiteindelijk tot deze mooie transactie.”

Betrokken partijen

Recente transacties

Met gepaste trots presenteren wij u onze recente transacties.
Meer transacties vindt u op onze transacties pagina.

Een verhelderend adviesgesprek
met één van onze adviseurs?

Geheel gratis, een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw mogelijkheden.

Laat uw naam en nummer achter en

wij bellen uMost Recent Projects
×